Meny Stäng

Vill ha sol nuuuuuuuuu

Nu börjar jag på ledsna på detta skitväder rejält, nu har det varit varmt, kallt, sol, regn, hagel och snö på en vecka, kan lova att min kropp skriker av värk och trötthet.

Trots detta så försöker jag ändå jobba hela dagarna även om värken nästan håller på ta knäcken på en.

Har ju turen att slippa sköta inventering av kioskerna samt att sätta upp reklamen själv vilket gör att jag får det mycket lugnare, däremot har jag fortfarande uppdraget att beställa korv och bröd till kioskerna samt hämta det och handdukar, men tack vara att jag slipper en massa annat tungt jobb så orkar jag med det.

Sen så börjar man ju fundera på om AF har tappat bort mig igen, har mejlat min handläggare nu 2 gånger på en månad och ännu inte fått något svar, ska ringa dom i morgon och höra vad som händer då jag fortfarande efter nästan ett år väntar på att få komma på utredningen av arbetsförmågan eftersom den försämrats sen sista utredningen som kom fram till att jag hade ett max på 75% och nu känner att jag gärna skulle gå ner på noll men åtminstone jobba max 25% så man orkar med att leva och ha en fritid.

Men nu ska jag återgå till jobbandet igen och försöka fixa lite affischer inför kommande hemmamatcher.