Tung och jobbig vecka

posted in: Inlägg | 2

Har varit urusel på att skriva något här sista tiden, men det beror på att kroppen har bråkat genom värken så man knappt haft ork att sitta upp vilket gjort att all ork gått åt till att jobba.

Vädret har ju inte varit det bästa sista veckan så där har vi en del av förklaringen till att jag haft mer ont än vanligt, dessutom så missade jag att ta medicinerna på morgonen både i måndags och igår fredag.

Var ju till läkaren igår och fick svar på proverna jag lämnade förra fredagen och allt såg bra ut förutom att blodfetterna låg lite högt för en med diabetes så jag fick utskrivet en tablett för det och en tablett för att få ner pulsen en aning samt att jag fick nytt recept på Saroten så jag slipper ta många tabletter utan kan ta 2 istället för 5 tabletter.

Dessutom tog dom ett EKG och det såg ut som vanligt så allt var bra.

Har även lagt till en ny länk samt tagit bort en som inte längre funkar på sidan med länkar.

Ska bara vara idag och ladda batterierna inför morgondagen då jag ska åka på 80-års kalas hos mamma och hennes sambo ute i Hörnsjö så nu ska jag bara ta det lugnt och glo lite på dumburken.

2 Responses

  1. Miina, ännu en EDSare

    Är du som jag, och mår sämre ju varmare det blir, eller har du lyckan att få må som bäst när sommaren väl kommer? 🙂 Hoppas det vänder snart för dig! Jag får tusenfalt mer av värk när jag äter för mycket kolhydrater, men så är jag tydligen överkänslig mot just kolhydrater oxå. Anyway, hoppas det som sagt lugnar sig och att du får en bättre sommaren än början varit! Och tack för besöket hos mig!

    • Peter

      Jag mår bra så länge vädret är stabilt men som det var förra veckan med regn och blåst och växlande väder så brakade jag helt och var liggandes ett dygn.