Meny Stäng

Tung och jobbig vecka

Har varit urusel på att skriva något här sista tiden, men det beror på att kroppen har bråkat genom värken så man knappt haft ork att sitta upp vilket gjort att all ork gått åt till att jobba.

Vädret har ju inte varit det bästa sista veckan så där har vi en del av förklaringen till att jag haft mer ont än vanligt, dessutom så missade jag att ta medicinerna på morgonen både i måndags och igår fredag.

Var ju till läkaren igår och fick svar på proverna jag lämnade förra fredagen och allt såg bra ut förutom att blodfetterna låg lite högt för en med diabetes så jag fick utskrivet en tablett för det och en tablett för att få ner pulsen en aning samt att jag fick nytt recept på Saroten så jag slipper ta många tabletter utan kan ta 2 istället för 5 tabletter.

Dessutom tog dom ett EKG och det såg ut som vanligt så allt var bra.

Har även lagt till en ny länk samt tagit bort en som inte längre funkar på sidan med länkar.

Ska bara vara idag och ladda batterierna inför morgondagen då jag ska åka på 80-års kalas hos mamma och hennes sambo ute i Hörnsjö så nu ska jag bara ta det lugnt och glo lite på dumburken.