Meny Stäng

Ont som jag vet inte vad

Jag ogillar verkligen vädret som det är nu, trots att jag knappt gjort något så har jag ont i hela kroppen och blev tvungen att ta extra tradolan på förmiddan bara för att orka vara kvar på kansliet.

Mådde hyfsat i måndags och tisdags men började känna av vädret igår eftermiddag och idag på morgonen kändes det som att jag knappt skulle ta mig ur sängen ens, men trotts det så släpade jag mig iväg till kansliet och har fått en hel del vettigt gjort vad gäller att inventera lite i kiosken samt beställa varor till tisdag nästa vecka så vi har att sälja i kioskerna på matchen på onsdag då UIK möter FC Rosengård.

Men inte blir ju kroppen bättre av att det blåser och regnar och är kallt ute, snarare tvärt om, den blir sämre så det blir nog att göra en tidig kväll idag och åka hem lite tidigare och lägga sig för nu börjar jag rent på må skit i hela kroppen.