Meny Stäng

Jag är en kille på 54 som är singel sedan många år tillbaka, har helt slutat att gå ut på krogen och så men går gärna ut och tar en fika på något café.

Jag jobbar även på Umeå IK s matcher i sekretariatet och sköter matchrapportering på A-lagets matcher och speakersysslan på juniorlagens matcher i mån av tid och ork.

Jag hade en arbetsträningsplats på en webbyrå som jobbar främst med webbshoppar i WooCommerce och WordPress där jag fick lära mig en hel del om hur man bygger sidor vilket jag ju har nytta av idag när jag håller på och försöker lära mig mer om hur man bygger om teman och får in olika funktioner med css så att man kan bygga en sida från grunden eller bara ändra i ett befintligt tema om man hellre vill det.

Den här hemsidan har jag ju byggt utifrån ett befintligt tema som jag först gjort ett så kallat ”Child theme” av och sedan gjort mina modifieringar dels i temat men även med hjälp av css för att få den som jag vill ha den.

Tyvärr så ställer ju sjukdomen till det för mig så jag orkar ju inte jobba som tidigare, framförallt så har det nu blivit så att jag fått ge upp att stå och gå längre stunder utan använder mig av rullstolen vid längre förflyttningar utomhus förutom att gå till brevlådan eller förrådet som bara ligger några meter utanför dörren, dock måste man gå då man ska in på en del affärer då dom har så trångt att man inte kommer fram med rullstolen, det är t.ex, Jysk, Rusta, Ö&B med flera men däremot finns det flera butiker då framför allt sportbutiker som förvisso har trångt men där har dom i alla fall gjort gångar som är breda nog att ta sig fram i utan att köra in i något.

Dessutom använder jag även rullstolen ibland på matchdagar för att slippa få ont i både ben och rygg och ända och måsta ta extra smärtstillande.

Jag har som namnet på sidan talar om en sjukdom som heter Ehlers-Danlos Syndrom, vilket är en kollagendefekt som gör att jag är överrörlig och har ständig värk, men för den skull är jag inte nerslagen utan har humöret på topp och gillar att tokas med folk.

Jag försöker att alltid vara glad och trevlig mot folk trots att jag har konstant ont i kroppen och ibland helst skulle vilja bara gå och stänga in mig och inte prata med en människa när värken är som värst.
Som tur är så är det inte allt för ofta som jag har så pass ont, dock så har det blivit oftare sista tiden då värken ju är ständigt närvarande.

Jag gillar att försöka bygga hemsidor, då främst i WordPress men har även jobbat med Umbraco och en del andra program, dock måste jag säga att WordPress är bland dom mest lättjobbade programmen att bygga hemsidor i.
Framför allt gillar jag att man hela tiden måste tänka till, hur ska man göra för att få till utseendet som andra vill ha det, är ju inte direkt lätt att bara bygga utifrån hur ett tema ser ut, då skulle ju alla sidor se rätt lika ut vilket ju är en utmaning att få dom att sticka ut ur mängden sidor, sen ska man ju helst ha egna lösningar på formulär och annat samt gärna ha sidan på minst 2 språk vilket ju kan bli lite knepigt men helt klart funkar om man vill, har dock inte själv använt något av dom översättnings plugin som finns förutom att jag som syns på min sida lagt in Google Translate, dock översätter den sidan i webbläsaren och inte hela sidan direkt som dom andra gör.

Vill du ha hjälp att bygga en hemsida eller att komma igång med en blogg i wordpress eller om du vill veta mer om mig så fyll i kontaktformuläret eller skicka ett mejl så hör jag av mig.