Peter2

Jag är en kille på 52 som är singel sedan många år tillbaka, har helt slutat att gå ut på krogen och så men går gärna ut och tar en fika på något café.

 

Jag hjälper även till på Umeå IK s matcher i sekretariatet och sköter matchrapportering och speakersysslan.

Jag kommer även att jobba på kansliet framöver på 25% så blir ju inte så långa dagar men jag har något att göra.

Jag har haft en arbetsträningsplats på en webbyrå som jobbar främst med webbshoppar i WooCommerce och WordPress, håller på att försöka lära mig mer om hur man bygger om teman och får in olika funktioner med css så att man kan bygga en sida från grunden eller bara ändra i ett befintligt tema om man hellre vill det.

 

Den här hemsidan har jag ju byggt utifrån ett befintligt tema som jag först gjort ett så kallat ”Child theme” av och sedan gjort mina modifieringar dels i temat men även med hjälp av css för att få den som jag vill ha den.

 

Tyvärr så ställer ju sjukdomen till det för mig så jag orkar ju inte jobba som tidigare, framförallt så har det nu blivit så att jag fått ge upp att stå och gå längre stunder utan använder mig av rullstolen vid all förflyttning utomhus förutom att gå till brevlådan eller förrådet som bara ligger några meter utanför dörren.

 

Dessutom använder jag även rullstolen på arbetsplatsen för att jag sitter bättre i den än på en vanlig kontorsstol då dom flesta stolar har antingen för hårda eller för mjuka sitsar så man får ont i både ben och rygg och ända.

 

Jag har som namnet på sidan talar om en sjukdom som heter Ehlers-Danlos Syndrom, vilket är en kollagensjukdom som gör att jag är överrörlig och har ständig värk, men för den skull är jag inte nerslagen utan har humöret på topp och gillar att tokas med folk.

 

Jag försöker att alltid vara glad och trevlig mot folk trots att jag har konstant ont i kroppen och ibland helst skulle vilja bara gå och stänga in mig och inte prata med en människa när värken är som värst.

 

Som tur är så är det inte allt för ofta som jag har så pass ont, dock så har det blivit oftare sista tiden då värken ju är ständigt närvarande.

Jag gillar att pyssla med datorer och att försöka bygga hemsidor, då främst i WordPress men har även jobbat med Umbraco och en del andra program, dock måste jag säga att WordPress är bland dom mest lättjobbade programmen att bygga hemsidor i.

 

Vill du ha hjälp att bygga en hemsida eller att komma igång med en blogg i wordpress eller om du vill veta mer om mig så fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig.