Meny Stäng

Ute och rullat

Har faktiskt orkat mig utanför dörren rejält idag, tog en tur i omgivningarna med rullstolen och for förbi på Ö&B och inhandlade lite så man har lunchmat i veckan om man inte orkar laga middag nån dag i veckan.

Blev en tur på nästan en timme så armar och axlar fick ju ett träningspass i och med att jag inte tog rakaste vägen vare sig dit eller hem utan körde en omväg så man fick rulla lite längre, har faktiskt tänkt börja använda rullstolen mer i framtiden då ben och höfter börjar bråka mer och man vill komma sig ut ändå.

Har planerat att jag ska åka ner på stan när det är Umeå Live den 1 juli och lyssna på dom band/ artister som spelar där då, får ju se om man får någon med sig eller om man får åka själv.

Efter turen till Ö&B blev det att sitta och ta igen sig och dricka kaffe på altanen vilket var riktigt skönt då det dels blåste lite så man fick svalka men ändå var tillräckligt varmt att man inte behövde ha på sig jackan.

Men nu ska jag ägna eftermiddan/kvällen åt att se fotbollen på TV12 och fixa lite käk  så man klarar sig till i morgon, ska lämna lite prover i morgon med som inte kunde tas i fredags då dom missat att meddela om vad som gällde inför vissa prover så man får inte käka efter 20.00 och inte dricka efter 22.00.

Men som sagt var så är det tidig kväll ikväll och upp tidigare än vanligt i morgon för provtagningen innan jobbandet.