Meny Stäng

Dagen efter kvällen före

Varför känns det som man festade vilt igår? Var ju faktiskt match igår kväll och jag var för ovanligheten speaker på matchen mot FC Rosengård så jag hade mindre att göra inför matchen men fick ju som vanligt städa undan och plocka bort i speakerbåset samt även tömma i kiosken som inte användes till annat än kaffekokning.

Idag skulle jag försöka ta lite sovmorgon eftersom det blev en väl lång dag igår men blev väckt av telefonen före väckaren ringde vilket gjorde att jag fick lov att kliva upp tidigare, lär bli tidig kväll ikväll.

Sitter nu och inväntar besök av arbetsterapeuten från arbetsförmedlingen som ska komma förbi vid 13-tiden och se hur det funkar för mig samt prata lite med mig och kanslichefen, får ju se vad som kommer ut av det besöket sen, hoppas ju att det är början på utredningen av arbetsförmågan så jag får göra den så snart som möjligt.

Är ju helt slut i både skallen och kroppen trots att man knappt behövt ta i alls sista veckorna/månaden.

Men nu ska jag försöka ta det lite lugnt en stund till efter lunchen.