Meny Stäng

Lunch på IKEA igen

Har varit en upp och ner vecka för mig vad gäller värk och ork, började rätt hyfsat på måndagen men byttes snabbt ut mot värk och trötthet som sen bara varierat i intensitet under veckan.

Fick även igen min rullstol från servicen i torsdags och nu har jag fått fjärrkontrollen som jag skulle ha fått redan när jag fick e-motion hjulen för 3 år sen, kan lova att det gör skillnad på hur lätt man tar sig fram med och utan e-motion hjulen.

Skulle egentligen ha tagit den med när jag åkte ut idag men tänkte inte på att ta med den eftersom IKEA blev en spontangrej på väg ner på stan.

Igår så mådde jag äntligen lite bra igen men när det var dags för hemfärd så blev det att åka direkt hem istället för att åka och klippa mej som jag tänkt göra.

 

Fick istället göra det idag då jag äntligen får vara lite ledig och hade tänkt vila upp mig, det gick ju som det gick med det.

Blev att åka och lämna lite papper jag skrev ut åt en kompis som saknar skrivare, och givetvis så när jag kommer dit och skall ta hissen upp så funkar den inte, hon sa att det är ofta den inte funkar numera så hon fick ju ringa och felanmäla den igen, tyvärr sitter hon i rullstol och bor 4 trappor upp så jag kan lova att det kändes i benen när man kommit upp, blev att vila ett par minuter bara för att orka gå ner för trapporna igen.

Sen hade jag tänkt åka och fika med en annan kompis men blev en tur på IKEA istället och käka lunch där, kostar ju typ lika mycket men man blir mättare, men nu blir det bara att slötitta på tv:n ikväll och lägga sej i tid så man orkar med morgondagen, är ju fotboll och vi ska sätta upp reklamen före samt fixa kioskerna så allt är klart i tid så vi slipper stressa då matchen börjar 14.00 så sa vi att vi träffas 9.30 och fixar upp reklamen och sen gör vi klart i kioskerna för 12.00 så ska jag förbereda för match och träffa domarna och lagen så jag får laguppställningarna och kan lägga in dom i tid så pressen får dom.

Men nu blir det att sätta sig i fåtöljen och lägga upp benen så dom får vila lite.