Meny Stäng

Snacka om aprilväder

Mår skit i kroppen idag men är trots det på kansliet och fixar.

Har ju varit lite dålig på att skriva nått här men har haft fullt upp med annat i veckan som gått så jag har rent inte orkat skriva något.

Umeå IK FF hade ju dubbla hemmapremiärer igår, först F19 som mötte Djurgårdens IF på förmiddan och sedan representationslaget som mötte Piteå IF i damallsvenskan på eftermiddan.

Var till arbetsterapeuten och kollade på så kallade finger-8 ringar idag och även på andra handledsstöd men blev inget köpt då jag ska kolla efter vilka fingrar som jag behöver dom mest till, dom kostar trots allt 50 kr per styck så ska man köpa till alla fingrar så kostar det ju en femhundring.

Efter det var jag till sjukgymnasten och fick en sista övning för höftböjaren och bäckenet så jag ska slippa få så ont där framöver, har ju faktiskt blivit mycket bättre sen jag började hos honom.

Ska fortsätta göra övningarna så mycket jag har ork till så jag underhåller rörligheten och musklerna, sen ska jag få komma på gruppträning med en sjukgymnast i höst så jag får börja träna i grupp istället för att försöka träna ensam, blir ju lite större press när man är en grupp än när man tränar ensam.

Men nu ska jag återgå till jobbandet igen men här kommer en bild på hur det ser ut utanför fönstret på jobbet just nu.

Snoovader