Meny Stäng

Vart tog sommarn vägen?

Börjar faktiskt på fundera på om vi över huvud taget ska få nån form av sommar i år eller inte.
Var idag på Nolia och jobbade på UMeå IK FF F19:s match mot AIK och trots att temperaturen var hyfsad och man satt inne i speakerbåset så blev det kallt om både händer och fötter vilket jag tycker att det inte borde bli i augusti så något är knas med vädret i alla fall.

För att återgå till vad jag pysslat med sen sist så har jag ju börjat grejja med att ändra i koden på en lokal wordpress sida men inte hunnit göra så mycket med den ännu, men blir väl i morgon att börja gräva lite mer i det, har ju kollegan att fråga och ta hjälp av om det behövs annars så får jag väl leta på nätet efter hur man gör, finns ju miljoner videos på youtube så nått ska man väl åstadkomma vad det lider.

Har tänkt försöka bygga ett eget tema utifrån det jag gjort tidigare i html och .css, får ju se hur det kommer att gå.

Har även pratat med diabetessköterskan om blodsockret och nu börjat öka Metforminet från en tablett på morgonen till en på morgonen och en efter middagen, ska sen öka till 2 morgon och en kväll och sen 2 morgon och 2 kväll för att se om det hjälper att få ner nivån plus att jag börjat dra ner på storleken på portionerna jag äter för att förhoppningsvis även få ner vikten så småningom.

Men nu ska jag bara ta det lugnt och se lite på dumburken innan man lägger sig så man orkar med morgondagen.