Meny Stäng

Trött som få

Så har ännu en vecka gått och vi är redan inne i september, undrar vart sommaren tog vägen?
Har i alla fall fått dörröppnaren monterad så nu slipper man tjafsa med att rulla upp på altanen och låsa upp dörren och sen backa ner en bit för att rulla in genom dörren om den nu ville hålla sig öppen.
Var ju inte alla dagar den ville det speciellt inte när det blåste lite, men nu slipper man det problemet, nu har man istället problemet att man måste komma ihåg att ta med sig antingen fjärren eller nyckeln när man går ut, annars blir man utelåst då dörren inte går att regla upp på grund av att han blev tvungen att byta låskista då det inte gick att montera det nya låsbläcket i dörrkarmen eftersom det dels var för stort det som satt där samt att karmen börjar ha gjort sitt, skulle ha behövt byta ut trät i karmen då det börjar nästan falla sönder.

Hur som så har jag ju äntligen fått den monterad.

Sov hyfsat i natt men var tvungen att ta en tradolan efter jobbet igår och även en när jag gick och la mig eftersom ryggmusklerna krampade och hade sig så jag knappt kunde röra mig.
Känns lite bättre i ryggen idag om än inte bra så blir hem och vila efter jobbet så man orkar med morgondagens fotbollsmatch, för är inte jag på plats finns varken speaker eller matchrapportör så det är bara att gilla läget för tillfället och hoppas vi hittar någon som i alla fall vill lära sig matchrapporteringssystemet så jag slipper göra det med.

Men nu ska jag försöka få lite till gjort på jobbet innan man åker hem för dagen.