Meny Stäng

Åter på jobbet

Så har sommaren kommit till sitt slut, i alla fall vad gäller ledigheten, för inte har det då varit mycket till värme och sol inte.
Har som sagt börjat arbetsträna igen efter ledigheten och det går hyfsat även om man ibland mår bättre och ibland sämre i kroppen.

Har inte orkat uppdatera här sista tiden då jag fått lägga krafterna på annat som att fortsätta lära mig koda hemsidor och sköta om andra färdiga sidor samt letat hur vi ska få saker att fungera då chefen klantat till det och lagt in fel uppgifter på nån sida så man kommer till en sida via inloggningen och en annan via ftp:n, kan lova att jag fick leta länge innan jag hittade det felet.

Sen var det en sida som inte gick att uppdatera trots att allt var rätt konfigurerat men visade sig att den hade olika ägare till rättigheterna att göra ändringar och uppdatera och har inte administratörskontot rätt att göra ändringar i mappen där alla tillägg och så ligger så kan man inte uppdatera sidan eller nått alls.

Men nu har vi löst dom problemen så nu kan jag börja återgå till att lära mig mer om att koda hemsidorna igen.

Däremot har mitt blodsocker hoppat upp och ner och haft sig så nu har jag gjort en mätning i en vecka före och efter frukost och middag och efter samtal med diabetessköterskan skall jag börja öka dosen till en tablett metformin frukost och en middag för att sen om ca en månad vara uppe på två tabletter frukost och två till middag om nu min mage vill vara med på det.

Har sovit som en kratta sista nätterna här så hjärnan börjar nästan koppla ner och man är trött som bara den, är tur man snart får åka hem för dagen och får vilodag i morgon.