Meny Stäng

Uppe med tuppen eller vad man nu säger

Den här veckan har börjat sisådär för mig, varit tvungen att kliva upp vid 9 igår morse för att kunna få en telefontid på VC vilket ju inte gick så klev upp 8 i morse och fick en tid som tur var, måste ju förnya recept och även höra vart mitt läkarintyg håller hus så man kan få ansökan om sjukbidraget behandlat.

Dessutom så har jag ju minskat på kvällsmedicineringen vilket innebär att jag sovit sämre samt haft mer värk men det har inte hjälpt något vad gäller aptiten som varit oförändrad, är ju som svårt att gå ner i vikt om medicinerna bidrar till att man äter mer när man tagit dom på kvällen, går hur bra som helst att äta lite och nyttigt på dagen men efter man tagit kvällsmedicinen ökar suget och aptiten direkt så man stoppar i sig för mycket då vilket ju innebär att man fyller på energiförrådet på kvällen vilket ju inte är allt för bra.

Hoppas läkaren ringer upp snart och kollar då vi skulle höras av på telefontiden hennes så jag kanske kan få byta medicin för att få sova till en som hjälper mot närvsmärtorna men inte ökar aptiten.

Men nu är det dags att packa ihop för dagen och bege sig till Coop och hämta ett paket samt handla lite så man har något att äta på.