Meny Stäng

Slut som artist, men så har man ju aldrig varit nån

Visst, jag spelade bas i ett band när jag var yngre men mer än för hobbybruk vart det aldrig och sjunga har jag inte heller nån röst för så alltså kan man inte kalla sig för artist heller.

Hur som så börjar jag fundera på vad sjutton man ska göra för att orka med allt man måste, är ju skönt att fotbollen är klar för säsongen, är en bortamatch kvar i helgen men den behöver jag ju inte bry mig om, däremot ska man ju försöka orka göra något på dagarna men när allt börjar gå bra för en och man känner att äntligen kanske det lossnar och man får något att göra och en inkomst så är det ju alltid något som sätter käppar i hjulet.

Har ju som ni som läser vad jag skriver här vet arbetstränat i drygt ett år och kommit fram till vilken typ av arbetsuppgifter och vilka tider som funkar, sen avslutar vi arbetsträningen eftersom man inte får arbetsträna mer än ett år och företaget jag var på inte kunde anställa mig så skulle jag då få en extratjänst på 25% på UIK:s kansli vilket passar mig och dom som hand i handsken, men det sket sig ju fick jag veta 2 dagar innan det skulle börja gälla, jag har ju ett arbetsutbud enligt AF på 75%, vänta nu… Vad tusan har vi sysslat med sista dryga året? Vi kom ju fram till att jag har maximalt 25% arbetsförmåga kvar men tack vare detta så får jag inte extratjänsten och får vänta med eventuell sådan tills ansökan om sjukbidrag på 75% har gått igenom, är ju sjukskriven på 50% av en heltid och har 25% sjukbidrag permanentat vilket innebär att jag maximalt klarar att arbeta 25%.

Nu har jag tillsammans med UIK bestämt att jag kommer och går och gör det jag känner för där och hjälper till där jag orkar och kan fram tills jag fått klart med om jag får sjukbidraget eller inte och allt annat är löst så jag i alla fall har något som drar ut mig på dagarna så man inte skiter i allt och bara ligger och sover bort dagarna och är vaken på nätterna som det lätt blir när man inte har något att göra som tvingar en att gå ut.

Ska i alla fall ha ett möte med AF och Fk den 22 november så får vi ju se vad det mötet ger vad gäller min ansökan om sjukbidrag då AF ju faktiskt gjort en utredning av arbetsförmågan, tyvärr sdå är det så att jag emellanåt har så pass ont i kroppen att jag inte ens orkar sitta vid datorn och då är det ju bra att kunna slippa det, tyvärr innebär det ju då att man måste göra något mer fysiskt dom gångerna vilket ju i sig gör att man mår sämre och blir tröttare, sen är ju inte vädret till någon större hjälp vad gäller måendet heller som det växlar.

Men nu ska jag i alla fall försöka fixa lite käk.