Meny Stäng

Vad pysslar AF med?

Nu har jag ju inte skrivit här på ett tag men så har mitt mående inte varit det bästa, inget psykiskt om någon nu trodde det utan jag har försökt minska medicinen jag tar för natten och se om jag klarar mig med mindre och om min aptit som ju medicinen ökar rejält minskar vilket den inte gör så hoppas läkaren ringer snart så man kanske får byta medicin som enligt många andra ska vara mycket bättre då man slipper ökad aptit av den även om den har lite sämre verkan på närvsmärtorna som ju är värst för mig när jag ligger.

Har ju som sagt var hållit på och arbetstränat i drygt ett år nu och kommit fram till att det inte funkar med mer än max 25 % och att vi då skulle avsluta arbetsträningen samt att jag skulle kunna få en extratjänst hos Umeå IK FF vilket ju passar både mej och UIK som hand i handsken med tanke på mina kunskaper om klubben och mitt kunnande om dom tekniska bitarna vad gäller LED-skärmar och annan reklam.

Visar sig nu nnär allt var ifyllt och klart att för att jag skall kunna få en extratjänst så måste jag ha den på 75 % trots att jag är sjukskriven 50 % av en heltid i väntan på att min sjukbidragsansökan skall behandlas, och skulle jag då jobba 75 % men vara sjukskriven på 50 % så skulle knappast min sjukbidragsansökan gå igenom, det kunde dom ju ha upplyst om tidigare, så kanske jag hade kunnat lämna in ansökan tidigare och vi hade sluppit att ha denna karusell igen och hamna på ruta 1 igen.

Har i alla fall fått en handläggare på FK för sjukbidragsansökan och fick även i torsdags mejl om möte med AF och FK den 22 november, ett möte jag efterfrågat i ca 4 år nu så äntligen kanske dom börjar fatta att allt inte funkar som i deras lilla instängda myndighetsvärld.

Men ikväll blir det tidig kväll så man kanske kan få sova så man orkar med morgondagens match utan att skrika för mycket på folk som inte förstår vad man säger åt dom.
Ska försöka att hålla mig lugn och sansad i morgon eftersom jag ändå ska hålla koll på dels vår egen match, dels övriga matcher i Elitettan och dessutom hålla ett öga på Umeå IK FF F19 som spelar SM-Final i morgon 12.15 på Bosön så halvtidsresultatet har vi ju när vi startar matchen på Umeå Energi Arena SOL i morgon 13.00, har du inte gått och sett UIK tidigare så passa på i morgon då det är FRE ENTRÉ.

Tack och hej leverpastej som Bert sa.