Meny Stäng

Upp och ner med livet

Ibland känner man att livet bara bråkar med en, speciellt när man försöker få andra att förstå.
I detta fall är det FK som inte förstår vad som är vad, har ju som dom flesta vet EDS och har gjort flera utredningar av arbetsförmågan vilka alla kommit fram till att den är nästan noll.
Tyvärr så verkar FK ha ändrat lagar och regler mitt i allt, dom har ju blivit ålagda att INTE pröva mot väl anpassade arbeten utan bara pröva mot vanligt förekommande arbeten, nu när jag fick mitt avslag på överklagan igen så står det att dom har andra kriterier dom går efter än vad FK har när dom gör en utredning av arbetsförmågan och dessutom att dom prövar mot väl anpassade arbeten vilket dom ju inte får.

Hur som så skall jag på måndag ta kontakt med facket och höra om dom kan hjälpa till med överklagan, om inte dom kan då jag bytt fack och inte varit med så länge ännu så får det bli någon annan jurist som får ta tag i överklagan för nu är jag ganska så less på FK:s slingrande.

Hur som så går det ju i alla fall hyfsat med värken, har ändrat tidpunkt på när jag tar Magnesium och tar den nu på kvällen vilket innebär att jag helt plötsligt fått börja sova bättre, fick tipset av en på hälsokostbutiken när jag köpte senast.

Tyvärr så sov jag nästan för bra i natt, hade jag inte ställt väckaren så hade jag väl sovit ännu, ställde den på 11.30 ifall jag skulle mot förmodan sova länge och vaknade av väckaren och inte innan dess, så tydligen behövde jag sova ut och slapp dessutom ha ont i kroppen när jag vaknade vilket jag haft tidigare så det var skönt.

Blir dock tidigare uppstigning i morgon, skall jobba på Fusal som kickar igång redan 10.30 så jag ska vara där senast 10.00 för att förbereda seket samt lämna målvaktströjan till målvakten då hon inte har någon egen då hon hoppar in eftersom ordinarie inte kan stå denna match.

Så det blir tidig kväll ikväll med.

Men nu ska jag ägna mig åt tv ett tag, är Haverikommitionen på National Geographic.