Meny Stäng

Mycket nu igen

Kanske skulle vara dags att göra ett inlägg här igen, var ju ett tag sen sist.
Har haft en hel del att göra på jobbet samt även med den hemsida jag håller på att bygga upp, är en massa telefonmöten och mejlande fram och tillbaka så det tar ju en hel del tid att göra det.

Hur som helst så har äntligen gråvädret gett sig för ett tag och idag var det soligt och 0-gradigt ute så det var riktigt skönt att vara ute ett tag, är ju som vanligt ledig onsdagar så idag blev det att åka till Arbetsterapeuten och fixa med handledsstöd för natten, dom gamla börjar ge sig så behöver nya som håller formen och kardborren då det börjar ge upp.

Dessutom så ska jag äntligen få ett par kompressionshandskar så jag slipper få mer värk än nödvändigt när jag sitter vid datorn och jobbar, är ju en hel del skrivande och klickande på tangentbordet.

Håller ju även på att göra om en sida på UIK:s hemsida samt göra nya års och medlemskort samt matchbiljetter inför nästa säsong, är ju dumt att gå över ån efter vatten som man säger när vi har kompetens i huset och möjligheten att själva skriva ut dom vilket ju blir betydligt billigare än att anlita ett tryckeri för att göra dom, speciellt när man inte vet hur många man behöver av varje så måste man ju ta till extra för att slippa fixa nya.
När vi gör dom själva kan vi ju skriva ut dom eftersom dom behövs och slipper därmed stå med obrukbara grejer som bara kostar pengar men inte kan användas till annat.

Men nu ska jag ta en kaffe och se om jag blir lite piggare igen, börjar kännas att blodsockret gör sig påmint.