Meny Stäng

Tung vecka men man har överlevt

Så närmar veckan sig slutet, har varit rätt mycket som hänt, dels sovit dåligt då vädret växlat som jag vet inte vad och sen jobbat som vanligt och dessutom i tisdags var det ju avslutningsmiddag för Umeå IK FF under vilken jag hade det tekniska ansvaret så jag var på plats redan 16.15 för att dels ta emot maten men även koppla upp datorn så vi kunde köra musik och bildspel från året som gått.

Detta gjorde ju att jag fick gå och stå en hel del vilket i sin tur innebar att jag fick rejäl värk i kroppen och som tur var så var jag ju ledig i onsdags så det blev en förmiddag i sängen då jag knappt orkade ta mig till toaletten.

Men trots det så har man i alla fall orkat med att jobba som vanligt idag, dock blev det inget besök hos farmor och gratta henne så får se om jag orkar i morgon att åka förbi och gratta henne, var ju ett år sen sist och hon fyller ju 97 år så kanske inte blir så många fler gånger man får träffa henne sen.

Men istället för att åka dit fick man åka hem och ta extra Tradolan för att orka fixa käk så nu är man mest bara snurrig i skallen så blir strax sängen nu, är ju arbetsdag i morgon.