Meny Stäng

Tröttare än tröttast

Idag är jag definitivt inte pigg i vare sig kropp eller knopp, la mig vid 22.30 igår och ställde väckaren på 9.00 men hann bara sova till 02.30 innan natten var förstörd, först upp och pinka sen la man sig igen och hade nästan somnat när magen vred om så blev en timme på toan innan den lugnat sig så man kunde sova igen.

Klev upp och käkade frukost och tog medicinerna när väckaren ringde, sen blev det att gå och sova igen, var mer död än levande kändes det som och hade ont överallt.

Blev att sova till 12.15 ungefär innan man klev upp igen och tvättade av sig och bytte om så man i alla fall kunde gå ut och hämta posten.

Sen har man bara suttit vid datorn och fixat med EDS hemsida är ju nytt nummer av tidningen på gång så skulle både lägga in den så den går att läsa på webben samt byta länkning på den så inte förra numret är kvar utan bara är en länk sen byta bild i sidfoten på startsidan så blev ju en del pyssel.

Nu ska jag försöka gå igenom min e-post och i övrigt bara ta det lugnt, lutar åt att man går och lägger sig och ser på dumburken, kanske blir att se The Mandalorian, var ett tag sen man såg den sist nu.

Men blir det inte det blir det att sova istället fast risken är ju att man inte sover i natt då istället.