Meny Stäng

Snart vinter igen

Rådjur på gården

Nu har det börjat bli rejält kyligt ute, förra och då förra veckan var det blåsigt och regn men denna vecka har det varit riktigt bra väder till och från, får väl säga att solen lyst och värmt upp en men har inte gått att köra Minicrossern utan att ha vinterkläder på sig för fartvinden kyler även på dom trots att dom bara går 15 km/h.

Dessutom har det ju redan snöat några gånger och lite av det ligger kvar om än inte mycket.
Har i alla fall haft sköna dagar då man varit ute vid Nydalasjön och bara suttit och druckit kaffe och käkat mackor som man haft med sig, har ju fotat en del då även om det inte blivit många bilder så blev det några i alla fall.

Dessutom fick man ju se Rådjur på nära håll, dock inte vid Nydalasjön utan utanför huset, dom var in på tomten hos grannen mittemot och käkade lite, hann både fota dom genom köksfönstret men även öppna dörren och fota dom så man kan ju säga att man bor med naturen inpå knuten.

Tyvärr verkar jag inte kunna lägga in någon bild då det bara blir felmeddelande på sidan, men jag lyckas lägga den som utvald bild så den får vara med i inlägget.

Funderar faktiskt på om jag antingen ska bygga en helt ny sida eller om jag rent av ska skippa att ha någon hemsida.
Men jag har ju tid på mig att fundera då det först nästa år i juni som det ska förnyas.