Meny Stäng

Taskigt med sömn

Har varit rätt urusel på att skriva här nu men ska försöka bättra mig.
Har haft ett mående som lämnat en del övrigt att önska men inget psykiskt utan enbart fysiskt.
Har hunnit ske en hel del sen sist jag skrev här, bland annat så har ju fotbollen avslutat både säsong och att vi haft avslutningsfesten som i år hölls på Allstar med kanongod mat och dryck, vi fick oxfilépasta med sås och med tanke på att vi inte meddelat några allergier så fixade dom det bra, fick både glutenfri pasta och laktosfri sås.

Har ju snöat en hel del i Umeå denna vinter och speciellt för två veckor sen, blev att skotta 12 gånger på 48 timmar annars skulle jag inte ens ha kommit mig ut genom dörren på grund av all snö.
Vi har nästan fått lika mycket som vi hade i fjol, kollade bilder från i slutet på januari och jag har nästan mer snö vid rampen i år än jag hade ifjol.
I år såg det ut så här när snöandet hade avstannat.
Är rätt less på att skotta nu men ska jag komma mig ut så får jag lov att skotta när det snöar/snöat.

Var igår och fick både influensa och Covid vaccinet och helt otroligt har jag bara lite ont i armen jag fick Covid vaccinet i, dock hade jag svårt att sova i natt så blev ett par timmar här och ett par där och vaknade vid 5 och var vrålhungrig så klev upp och käkade frukost och tog medicinerna sen blev det en stund vid datorn innan man var tillräckligt trött igen för att sova så blev sängen igen och vaknade av väckaren vid 10 så man är lite mosig i skallen idag men blir nog att sova gott i natt istället.

Men nu ska jag återgå till att fortsätta fixa med min lilla nya server, har fått till så jag kan lagra filer på den direkt via Windows men ska nu försöka få till så jag kanske ska kunna köra en hemsida via den, sen om jag lyckas eller inte återstår att se.