Meny Stäng

Nystart

Nu har jag ju som vanligt varit dålig på att skriva här men nu ska det bli ändring även här.
Har börjat ändra mitt leverne en hel del faktiskt, dels slutat köpa skräp så som snacks och Cola och ännu efter snart 3 veckor utan funkar det, enda jag fortfarande använder är essensen jag har kvar till Soda streamern men efter det är slut är det enbart saft och då FunLight som jag dricker utöver vatten.

Jag har ju även börjat baka igen, är ju nästan 40 år sen man slutade jobba som bagare så är ju lite pirrigt men oj vad mycket som fortfarande sitter i ryggmärgen vad gäller hur man ska göra, det kommer tillbaka mer och mer faktiskt.
Har ju köpt mig en hushållsassistent samt nu även en mjölsikt så man kan få bort klumparna i det glutenfria mjölet i och med att det vill packa ihop sig rätt bra.

Dessutom har jag börjat om med träningen igen, kör hemma med gummiband och kör igenom hela kroppen varje morgon så förhoppningsvis ska man orka med att hålla i det också så kanske man börjar må bättre igen och orkar mer.

Ovan ser ni Hushållsassistenten samt första omgången Tekakor med den.

Men nu ska jag försöka göra lite nytta hemma samt få i mig lunch innan jag måste iväg strax efter 12 idag då jag ska på ett möte med en av våra Regionpolitiker för EDS Lokalförenings uppdrag.