Meny Stäng

Fint väder men man orkar sig inte ut ändå.

Blir en dag hemma idag, har inte sovit bra några nätter så har inte alls orken att fara ut idag trots att solen skiner och det bara är ca -3 grader ute.

Det blir att köra några maskiner tvätt istället och även baka lite så man får lite bröd att äta och eventuellt även göra en sockerkaka så man har nått att äta till kaffet.

I övrigt blir det nog väldigt lugnt här, har börjat med en ny medicin för diabetesen och den gör att man måste på toaletten oftare samt att den gör så att man kissar ut ca 400 kalorier per dag vilket verkar fungera då jag gått ner närmare 2 kilo sen jag började med dom, har ju även gett mig den på att inte köpa hem linsbågar eller annat snacks mer än max 1 gång per månad och än så länge fungerar det samt att jag börjat med träningen igen, måste dock ta det lugnt med den och inte köra varje dag utan ca 3 dagar i veckan max tills kroppen vänjer sig igen, fick ont i axlarna senaste gången jag körde axlar så får låta bli det ett tag.

Men nu blir det att fixa till i köket så man kan börja baka, måste ju röja diskbänken så man har nån stans att hålla till på och baka.