Meny Stäng

Soligt men iskallt

Tog mig ut idag en sväng, tänkte ta med kaffe och en macka och fara ut och sitta i solen vid grillplatserna nedanför Bräntbergsbacken men kunde inte köra längre in än ca 10 meter från grinden innan snön var så lös att jag hade kört fast, var dock gott om folk och hyfsat varmt i solen men kände inte för att sitta på personalparkeringen så vände och åkte till Nydala istället.
Nedan 2 bilder jag tog på Bräntberget.

Som sagt åkte jag ju ner till Nydalasjön istället och tänkte jag stannar till nån stans efter vägen runt sjön och fikar men när jag kommit halvvägs till Dödmansviken så gick nästan solen i moln och det började blåsa på lite så trots att man klätt sig väl för 0-gradigt så var det som vinden gick rakt igenom allt och man kände sig som en isbit.

Blev givetvis att åka hem igen direkt då man började frysa så pass att man fick ont i knän och fingrar så blev inte så lyckad tur men man kom sig ju ut i alla fall ett tag idag och fick se solen och fick sig lite friskluft men nu blir det en lugn kväll och ladda för morgondagen med Årsmöte med RTP Umeå på kvällen.

Nästan exakt samma vinkel som bilderna på Bräntberget men över Nydalasjön, som synes så växlade det snabbt är 21 minuter mellan bilderna från Bräntberget till denna.