Meny Stäng

Full fart i bageriet

Nu har jag ju varit sådär på att uppdatera här igen men till mitt försvar så har jag inte haft så mycket ork över till det och annat när jag under veckan bakat 2 gånger samt idag gjort en hemgjord pizza på plåt.

Började med en sockerkaka i tisdags och i fredags blev det att baka tekakor, skulle få ut 16 stycken enligt receptet men fick ut 21 så dom blev väl kanske mindre en del men dom blev goda i alla fall.

Idag gjorde jag så en pizza deg som räckte till en plåt, hade nog kunnat kavla ut den lite till men den blev väldigt bra ändå, fick ju ut 4 portioner av den så har ju lite till senare.

Idag har det i övrigt hunnits med att se VM-Rally på tv samt haft en kompis på besök sen såg man fotboll och nu skidor på tv och rally på datorn och sen blir det sängen och ladda för morgondagens träningsmatch för Umeå IK FF mot Sunnanå SK på Thorén Arena.

Lite bilder på det man åstadkommit i veckan.