Meny Stäng

Länge sen sist

Är väl så man får säga när man inte skrivit något här på länge?
Hur som helst så har jag inte haft den riktiga orken att skriva nått här och heller inte riktigt vetat vad jag skulle skriva om, vill ju inte bara skriva tråkiga och gnälliga inlägg.

Men i alla fall så har jag haft rätt mycket med fotbollen samt med EDS Riksförbunds hemsida att pyssla med och även RTP Umeås hemsida har man jobbat med.
Och sitter man och jobbar mycket med andras hemsidor så blir det mindre ork att lägga på sin egen hemsida vilket i sig innebär att det blir mindre skrivet här.

Hur som helst så är vi ju i maj månad som förutom är den månad jag fyller år i även EDS Awareness month vilket är den månad på året då vi försöker sprida kunskap om EDS och HSD.
I år har jag faktiskt bidragit själv med både bilder och text om vad min rullstol och Minicrosser betyder för min förmåga att komma mig ut och att delta i aktiviteter, är ju tack vare min Minicrosser som jag orkar fara och vara speaker på Umeå IK FFs juniormatcher i SM F17 och Svenska spel F19 norra utöver A-lagets matcher i Elitettan.
Vill du läsa det så finns detta på Facebook och även på Riksförbundet Ehlers-Danlos (@edsriksforbund) | Instagram

I övrigt flyter livet på rätt hyfsat även om man helst skulle vilja att det hände mer men man får ju vara nöjd med det lilla.