Meny Stäng

Snudd på insnöad igen

Så har det snöat 2 dagar i rad och igår kom dom först vid 16 och skottade på gården, idag har dom inte varit här ännu alls så hoppas ju att dom kommer i kväll så man kan komma sig ut i morgon med Minicrossern, för cykelvägarna är plogade men det hjälper ju inte mig när det är en dm snö på gården och man har sommardäck på Minicrossern, har funderat på att köpa vinterdäck till den men tyckte det var för dyrt, skulle jag köpa 3 kompletta uppsättningar fälg och däck så skulle det kosta över 4 000 kr så det får vara.

Har istället beställt en ny säng för drygt 20 000 kr, min gamla börjar ha gjort sitt efter 20 år och dessutom är den gamla bara 105 cm bred och den nya blir 120 bred, bägge är ju höj och sänkbar huvud och fotända så man kan fortsätta halvsitta och sova och se tv om man vill.

Har idag varit på stan och uträttat ärenden först på Länsförsäkringar och byta ut ordförande för lokalföreningen så inte den gamla har tillgång till kontot längre men den nya har.
Sen på Handelsbanken och påbörja avslutet av dödsboet efter mamma, det kommer inte in mer pengar och skall inte betalas något mer utan bara betala ut det belopp som nu finns på kontot fördelat på oss bröder så vi kommer få lite extra i arvet efter mamma, dock inga större summor.

Nu ska jag i alla fall försöka få i mig lite mat så man inte svälter ihjäl, käkade frukost vid 11 sen bara fått en kopp kaffe och en chokladboll på stan.