Meny Stäng

Trött som få

Vet inte om det är inaktivitet eller om det är årstiden eller om det ”bara” är min EDS som gör att man mår som en trasdocka just nu.

Har förvisso inte så mycket värk men har snarare en förlamande trötthet som gör att ställer jag inte klockan och ingen väcker mig skulle jag med lätthet kunna sova ett helt dygn.

Var ju och hjälpte till med utskick igår på kansliet men behövde ju inte förta mig utan kunde pausa när jag kände för det och satt bra och hade inte ont alls, sen for jag och hämtade ut medicin och handlade och när jag sen kom hem kom slaget rejält, kändes som någon slog en gummiklubba i skallen för det blev direkt en Tradolan och försöka få i sig lite ätbart men sen blev det sängen en stund innan man klev upp och såg tv igen och kollade igenom mejl och så, sen blev det sängen vid 22 igen och vaknade vid 10 av mobilen, somnade om och vaknade strax före 12 igen, är fortfarande helt slut i både skallen och kroppen men måste försöka komma mig upp vid 8 i morgon för att vara klar att ha telefonmöte med arbetskonsulenten och sen ha ett skype seminarium om man nu orkar delta i det vill säga.

Har mejlat min arbetskonsulent om mitt mående så får ju se vad som händer där.
Vet inte alls hur jag ska kunna komma ut och arbetsträna när dels alla företag snudd på stänger ner sina verksamheter och jag dessutom tillhör flera riskgrupper med mina åkommor, Astma, Diabetes Typ 2 och Blodtrycksmedicinerna förutom min EDS och alltså inte ska vara ute bland folk alls helst.

Men vi får ju se vad som händer i morgon för en sak är säker och det är att man håller på bli knäpp på detta nu, vill inte alls ha vare sig EDS eller nått annat heller utan vill vara frisk och orka jobba som man gjorde när kroppen sa ifrån för snart 20 år sen.

Tack och godnatt säger jag redan nu så är det sagt.