Meny Stäng

Länge sen sist

Men bättre det än att inte skriva nått alls när man har en hemsida.
Har haft en hel del att göra sista tiden efter mammas bortgång och nu senast så gick bilen sönder så fick ju ta bärgare, konstatera att bränslepumpen gett upp, verkstan hade inte tid att ta den så fick dra iväg den till kompisen som kunde laga den åt mig, dock fick jag ju lämna bilen en dag längre än tänkt då det visade sig vara mer som var galet men nu är det fixat.

Sen var man och hämtade mammas gamla bokhylla så nu har man den i rummet, blev riktigt bra faktisk men försöker bli av med den gamla som nu fått flytta in i sovrummet, får se om nån alls är intresserad av den, den ligger i alla fall ute på en massa facebook köp och säljgrupper.

Så ser den gamla bokhyllan ut om nån skulle vara intresserad, den är i 2 delar så vill man kan man använda skåpdelen för sig själv.

Men man måste ju börja få till lite ordning hemma nu, har ju bott här i 5-6 år nu så dags att plocka ur lådorna som inte var urplockade och bära ut det som inte behöver vara inne och slänga/sälja det jag inte vill ha kvar.

Största orsaken till att man gör en rejäl utrensning nu är att man blivit beviljad hemtjänst med städning var tredje vecka så kan ju vara bra att det går att komma åt att städa innan dom börjar, första gången är på tisdag så vill ju ha fått bort en del skräp till dess, är på god väg men det tar på kroppen rejält att röja men samtidigt så mår man ju bättre när man väl gjort det klart.

Men nu ska jag göra mig klar för möte via Skype så tack och hej leverpastej.