Meny Stäng

Trött och slut

Nu får bajje mej vädret bestämma sig, ena dagen snöfall och regn, nästa sol och minus, tredje dagen sol och plusgrader, inte underligt kroppen mår som den gör.
Har haft några givande dagar vad gäller mitt inlärande av css och så, fick igår till så jag kan köra en lokal server på datorn där jag kan sitta och träna mig på att bygga teman till wordpress och försöka få till ett tema som jag själv vill ha det och slippa nöja mej med befintliga teman.

Var ju på middag igår kväll med min farmor och släktingar på hennes sida då hon fyllde 95 år igår, vi var på Banthai och åt deras buffé vilket var riktigt roligt, är ju typ endast när farmor fyller år som man träffar sin släkt på pappas sida numera.

Sen när man kom hem satt man ju och försökte få till servern vilket ju lyckades, sen lyckades man ju även installera wordpress på den samt börja bygga ett nytt tema, får ju se när man orkar fortsätta med det, sov som en kratta inatt så det blir tidig kväll ikväll och hoppas man får sova bättre i natt.
Var ju tvungen att kliva upp tidigt då arbetsterapeuten skulle komma hit och vi skulle kolla på arbetsstol till köket, vi kom fram till att en så kallad ”ståstol” skulle vara bäst för mig då jag vill kunna sitta och laga mat utan att ha armarna över axelhöjd.
Sen så ska hon boka in så jag får testa ut ett nytt hjälpmedel till rullstolen, ett så kallat ”Free Wheel” alltså ett hjul man fäster mitt fram på fotbågen vilket gör att man får ett stort däck fram istället för dom 2 små länkhjulen som fastnar i minsta snögrop eller gruskorn som ligger på vägen, tyvärr får jag nog vänta till efter jul och nyår innan jag får prova ut den då det är mycket att göra för dom den här årstiden och många röda dagar.

Ska ju jobba i morgon och var tvungen en sväng på jobbet idag för att veta vad jag skulle göra, har fått uppdraget att vi ska flytta en sida från en server till en annan server och jag ska få göra det jobbet, men givetvis med hjälp av en av dom andra killarna som kan det, är just för att jag ska få lära mig hur man gör det på ett smidigt sätt och så allt blir rätt från början.

Men nu ska jag banne mej gå och slumra en stund så kanske man blir av med lite värk så man lyckas sova.