Meny Stäng

Titta på färg som torkar

Igår och idag har jag mestadels suttit och väntat på att få göra nästa steg i flytten av en hemsida från en server till en annan.
Nu börjar jag äntligen se slutet på själva flytten av sidan, sen är det bara att få till databasen och DNS:erna så ska sidan fungera sen.

Har sovit rätt dåligt sista veckan på grund av vädret som växlat så man har haft värken från hell, men man har trots det orkat genomföra det man tagit på sig som att jobba, gå på födelsedagsmiddag och annat.
Blir en väldigt lugn kväll ikväll och försöka komma mig isäng tidigt så jag kanske orkar göra något i morgon, skulle vilja göra bort julklappar och så i helgen men lär nog få göra det närmare jul.
Skulle även behöva röja upp hemma, känns som det börjar vara dags att få packa upp kartongerna man har stående i sovrummet eller i alla fall gå igenom dom och se vad man ska ha framme och vad man kan ställa ut i förrådet.

Men som sagt så får det bli när och om man har orken att göra det.
Nu ska jag återgå till jobbandet igen så sidan som flyttas kommer upp så fort som möjligt då det är en sida för en kund åt företaget jag arbetstränar på.