Meny Stäng

Trött och slut som jag vet inte vad

Har varit en tung vecka då vädret hoppat fram och tillbaka, ena dagen plusgrader och nästa minus så man knappt kan klä sig.
Dessutom har man ju haft mer värk och sovit sämre på grund av det så orken minskar ju bara av det.
Sen så har ju inte kroppen velat vila alls trots att man legat och försökt vila och tagit extra tradolan och så.
I fredags blev man ju sittandes för länge vid datorn eftersom jag dels började kolla på filmer om hur man bygger sitt eget tema till wordpress på Youtube och sen blev det ju även lite spelande på det, men man kunde ju sova på lördagen vilket sket sig, blev först väckt av telefonen så det var ju bara att kliva upp och käka frukost och ta medicinerna sen försökte man lägga sig igen men då satte magen igång så det blev ingen vila.
Fortsatte kolla filmerna på youtube igår och har kommit en bra bit på vägen till att bygga temat själv, har gjort grunderna så nu är det att få till menyerna samt välja färgtema på det så man slipper ha en sida som bara är vit med svart text.

Men inatt sov jag som en kratta igen så förmiddan har bara spenderats i sängen men nu är det bara att hålla sig vaken idag så man kan sova natten som kommer, ska ju dels jobba och dels på middag med UIK FF så lite ork måste man ju ha till det, tror det blir att ta rullstolen med mig på middan så slipper man gå från bilen och till lokalen.

Men nu ska jag fortsätta kolla filmer och jobba vidare med temat en stund.