Meny Stäng

Ont igen

Så har man ju varit dålig på å skriva här igen, men så har jag haft fullt upp med att försöka lära mig css och så då jag ju arbetstränar på ett företag som jobbar med hemsidor vilket ju är mitt stora intresse utöver fotbollen.

Jag har mestadels suttit med hörlurar på för att försöka höra och förstå vad som sker på skärmen när man sitter och tittar på utbildningsvideos på youtube m.m. Har faktiskt börjat snappa upp lite hur man ska bära sig åt för att ändra utseende på en sida, säg att man vill ha en vit bakgrund men i temat man vill använda finns bara svart eller grå att välja på, då kan man gå in i css-filen och ändra färgen där så blir sidan vit.

Men som vädret växlat och haft sig sista tiden så har kroppen protesterat rätt rejält, men igår blev jag tvungen att använda mig av dels råstyrka men även vilja då vädret slog om från -16 till + 2 på bara några timmar, dessutom snöade det så man knappt kunde köra bilen på grund av snömodden som blev, sen så när vi då kommit oss till garaget så var det ju till att skotta av släpet samt sopa av bilen så det inte skulle yra för mycket snö runt den då vi drog upp den till mamma, gick bra att lasta den då vi kunde använda en bil och lina att dra upp den med, tyvärr så hamnade ju spännbandet under ena framhjulet så vi fick ju lov att putta bak bilen för att få loss det, sen spänna fast den och dra iväg i snömodden, och det var tur vi hade kompisens Audi Quattro att dra med för föret var inte roligt, sen när vi kommit till Hössjö ungefär så började det regna istället vilket ju gjorde att vägen blev snorhal.
När vi sen skulle ha ner bilen från släpet igen så puttade vi bara ner den och då fick vi ju ta i lite igen så idag är man mestadels stel och har ont i hela kroppen, men dock så har man ju orkat med jobbet idag och ska även klara av det i morgon även om man får ta extra mediciner för att orka med.
Ska ju på middag med min farmor som fyller år i morgon så det lär ju bli en rätt lång dag så ikväll blir det tidig kväll.

Men nu blir det lite lekande med wordpress och css lokalt på datorn, får man se om man kommer ihåg något av det man kollat på idag.