Meny Stäng

Börjar ju lära mig nått igen

Så har jag ju skippat att skriva här igen ett tag, men har haft fullt upp med att försöka lära mig mer om att koda hemsidor med .css och .html och börjar faktiskt på fatta hur sakerna fungerar så idag har jag suttit och gjort en väldigt enkel sida som består av 2 sidor, där ena sidan är då den så kallade startsidan/landningssidan alltså den sidan man kommer till när man skriver in en adress i webbläsaren och en sida som jag då tänkte lägga in lite bilder i olika storlekar på vilket jag ju lyckades göra idag.

Men det är ju egentligen inte att bygga sidan helt jag ska göra ännu utan huvudmålet är att jag ska lära mig mer om .css så jag kan gå in och ändra i koden på en sidmall som någon annan skapat som jag tycker är hyfsad men helst skulle vilja ändra lite på, alltså om en sida har en blå bakgrund men jag hellre vill ha en grå så ska jag kunna gå in och ändra det i koden samt även kunna ändra hur breda kolumner och så ska vara.

Dessutom har jag ju fått en inbjudan till att delta i ett forskningsprojekt kring hjärt/kärl samt lung-sjukdomar och blev uppringd av sköterskan och bokade in tider för när jag ska få komma dit, är totalt 3 tillfällen man är dit på 3 veckor och första besöket blir för mig den 18 januari så då får man en rejäl koll av hjärta och lungor och kanske får till blodtrycket med.

Men natten som var sov jag dåligt så det känns i skallen nu att tröttheten kommer smygandes trots flera koppar kaffe och middag så det blir nog en tidig kväll ikväll.