Meny Stäng

Trött och less

Jag börjar bli rätt trött på min kropp nu och hur den beter sig, har bara tagit det lugnt och använt rullstolen mestadels när jag varit ut och även gjort mina övningar för att få ordning på vänsterbetet som vridit sig lite innåt som gjort att jag får ont i både bäcken och höften men ändå får man ont på andra ställen med.
Är som det vore en ond cirkel att om jag får bort värken på ett ställe så blir den dubbel på nästa ställe och så vill man ju inte ha det men tyvärr så verkar det vara så man måste ha det.

Hade tänkt mig ut idag men det var bara att ställa in då man dels vaknade först efter 12 och sen har ont i kroppen så man knappt vill röra sig alls.
Blev ju en lugn dag hemma istället och bara ta det lugnt, är ju bara att hoppas det är bättre i morgon så man kanske orkar sig ut en sväng i alla fall.

Men nu ska jag försöka få se lite juniorhockey på tv12 och sen eventuellt F1 på tv10 21.00