Meny Stäng

Äntligen fått sova hyfsat

Har ju som vanligt varit rejält dålig på att uppdatera här igen men så har man inte sovit så bra sista två veckorna vilket ju inte bidragit till att man orkat mer.
Men nu har jag äntligen fått ha en natt med hyfsad sömn men så tog det tid innan man kunde somna inatt, var ju och satt som speaker igår kväll på DM mötet mellan Umeå IK FF och Ersmark IK så det gick ju några koppar kaffe plus att jag hade lyckats vila en timme mellan jobbet och att jag åkte på kansliet.

Blev ju en ganska säker seger för UIK som ställde upp med sitt juniorlag förstärkta med en spelare från a-truppen men dock hade dom lite svårt att få hål på Ersmark i början, behövdes ett självmål av Ersmark innan UIK sen lyckades utöka till 2-0 och till slut vinna med 6-0.

I morgon är det hemmapremiär för UIK då både A-laget och F19 har hemmapremiärer direkt efter varann, så det lär ju bli några timmar på arenan i morgon, har dock planen klar och det blir att ha med en sallad så man kan äta den mellan matcherna samt att jag kommer att ta med mig några riskakor med kalkon och ost på så slipper man bli hungrig.

Men nu blir det att se slutet på U18 VM mellan USA Sverige innan man går och lägger sig så man kommer sig upp i tid i morgon.