Meny Stäng

Snö sol och regn

Börjar nästan misströsta vad gäller väderleken, ena dagen regnar det, nästa är det sol och helt plötsligt börjar det regna, kan ju som dom flesta som läser vad jag skriver här meddela att kroppen inte alls gillar det när vädret växlar som det gör nu.
Dessutom skulle man ju vara duktig igår och byta däck själv på bilen, fick det gjort men bilen fick stå inne på gården några timmar så jag fick ladda batteriet så jag kunde köra ut den på parkeringen, blev att ta in batteriet och ladda det över natten, och sen montera det i bilen innan man kunde åka på jobbet, var på det berömda att bilen ville starta efter jobbet så det blev en sväng ut på Teg och Ditec och skaffa ett nytt batteri så nu ska den förhoppningsvis starta utan att man måste koppla loss batteripolen varje dag.

Kan lova att det känns i kroppen att man gjorde både däckbytet och batteribytet själv men man får ju vila i morgon och vill man så kan man skippa att åka på jobbet på torsdag med utan kan åka direkt på AF och mötet med handläggaren, både jag vill vara kvar och dom vill även ha mig kvar då jag ju bidrar lite i alla fall och hela tiden lär mig mer så vi får ju se vad handläggaren säger om det blir fortsatt arbetsträning eller om det kan bli en lönebidragsanställning eller vad som händer.

Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och hoppas få sova då ryggen och bäckenet har bråkat mest hela dagen.