Meny Stäng

Varför ska det snöa nu?

Börjar bli lätt less på snöandet som är nu, var ju till mamma igår och hälsade på och mådde hur bra som helst ända tills jag började komma in mot stan igen, såg ju på vägen att det snöat lite och att det även yrde lite snö i luften men när jag kom in i stan igen var det rena snöstormen ute, var ju knappt att bilarna och bussarna tordes köra alls så istället för 5 minuter från älven till ersboda som det tar normalt så tog det nästan 10 minuter då folk la sig i bägge filerna och krypkörde.

Hur som kom jag mig i alla fall hem till slut efter att jag varit en sväng på Coop och handlat lite jag behövde.

Idag så blir det bara att ta det lugnt hemmavid och inte göra just nånting då kroppen protesterar av detta väder, hoppas det ger med sig snart så kanske man orkar sig ut i morgon.
Men nu blir det att mest bara slötitta på dumburken resten av dagen och bara ta det extremt lugnt.

Efter lite lätt tjat av mina vänner på UIK så har man ju skaffat både Twitter och Instagram så nu kan nu följa mig där med om ni mot förmodan nu skulle vilja det.

Tack och hej, leverpastej.