Meny Stäng

Skitdag

Blev en rejäl skitdag igår, började bra men slutade i kaos.
För att ta det från början så vaknade man före väckaren och var pigg dessutom.
Klev ju upp och gjorde mig i ordning för att åka och hämta ut nya glasögonen och väl hos optikern så stöter man på sin morbror som var där och kollade synen, blev ju att invänta honom en stund medans han gjorde klart synkoll och allt, sen blev det ju lite surrande med honom innan man åkte hemåt igen och fick i sig lite i magen innan man skulle och lämna in bilen för framvagnsinställning.

När man väl var där så började man må lite halvknas,, vart snorig och hostig och tung i skallen, visade sig när man kom hem att det bara blev att lägga sig direkt, detta då värken kom som ett brev på posten.

Sen på kvällen fick man ju förklaringen, det blev ju ett rejält omslag i vädret så man höll på krypa ur skinnet av värken.

Hade sen när man väl tagit kvällsmedicinen och skulle sova svårt att ligga över huvud taget då det kröp i hela kroppen, var först vid 00.30 jag lyckades somna på soffan, detta efter att ha provat sova i sängen och fåtöljen, vaknade sen vid 3.00 i natt och gick på toa sen lyckades jag somna om i sängen så idag är man mer än mör i skallen, lär bli tidig kväll ikväll.

Men nu ska jag återgå till arbetet med att göra färdigt iläggsblad m.m. inför lördagens hemmamatch.