Meny Stäng

Mycket sidbyggande blir det

Som ju dom flesta som följer min blogg vet så gillar jag ju att bygga sidor i wordpress.
Nu håller jag på att dels förnya två sidor som ni lär märka när dom ändrar utseende, är faktiskt rätt kul att kunna bygga sidor som man vill ha dom utan att ha så mycket kunskap, sen att det blir billigare att göra det själv än att leja in folk är ju bara ett plus.

Ena sidan är lite hemlig ännu då den är rätt nyligt ombyggd men på ett sätt som ingen gillar och dessutom var den väldigt rörig och hade många tillägg som var dåligt uppdaterade, vissa hade inte uppdaterats på 4 år så dom åkte då vi kunde göra en kopia av sajten att testa på så inte hela sajten gick ner.

Nu har den kommande sajten inte mer tillägg än vad den måste ha för att kunna driva den och få det utseende som den ska ha.

Den andra sidan är en mindre hemlig sida då det är UIK:s sida som vi tänkt fräscha upp och det med hjälp av nytt tema som är gjort för just fotboll men för tillfället så kör vi bara med ett som är gjort för sport i allmänhet så det lär dyka upp nya funktioner på den sidan framöver, men det projektet kommer nog att ta lite längre tid att genomföra då jag ju enbart jobbar med den när jag inte har annat att göra på arbetstid.
Man skulle kunna säga att den är rätt lågprioriterad för tillfället men lär bli mer när fotbollssäsongen är över.

Men nu ska jag fixa mig lite i magen, har ledig dag idag men jobbar i helgen istället så blev ju sovmorgon i morse.