Meny Stäng

Åter på brottsplatsen

Eller ska man kanske kalla det för jobbet?

Vet ju inte om detta inlägg kommer att delas automatiskt på facebook då dom tydligen stängt av automatisk delning via tredjeparts appar som det heter.

Hur som så har jag ju börjat jobba igen vilket känns bra då man återfår rutinerna samt att man har något vettigt att göra.

Blir redan i helgen jobb, både lördag och söndag blir det matcher, lördag är det Div 2 möte mellan Umeå IK FF 2 och Clemensnäs kl.11.00 och på söndag är det Svenska Spel F19 Norra möte mellan Umeå IK FF F19 och AIK F19 kl.15.00 bägge matcherna spelas på UEA SOL så är ju på hemmaplan.

Känns faktiskt skönt att det drar igång igen med fotbollen så man har något att göra igen förutom att sitta vid datorn och jobba med hemsidor och så, man kan faktiskt bli lite less på det med och med tanke på att jag behöver variation mellan att sitta och att göra annat för att inte stelna till i bäckenet så är det perfekt jobb detta.

Ska i morgon ut och kolla till LED-skärmarna så dom är ok inför nästa helg då Umeå IK FF möter Västerås BK30, man vet ju tyvärr inte hur mycket jobb det kan bli med dom innan man har testat dom och sett att allt funkar som det ska, tyvärr har det ju tidigare år visat sig att en del spelare i främst herrlag trott att det varit ett bollplank så dom har dragit på ett hårt skott på skärmen så bollen studsat ut igen och dom sluppit vända med bollen.

Verkar dock som dom flesta lärt sig i alla fall i våras men man vet ju inte hur det är nu.

Men nu ska jag göra bort det sista innan dagen är slut så man får åka hem och ta det lugnt igen.