Meny Stäng

Så var bollen i rullning

Som dom flesta som känner mig så är jag ju inte direkt den som brukar be om hjälp utan snarare hoppa in och hjälpa till där det behövs och jag har minsta kunskap om.
Men nu har jag fått börja erkänna för mig själv att jag inte riktigt fixar allt jag vill längre, det börjar gå utför med städningen samt att kroppen ju säger ifrån mer och mer så det börjar bli tungt att lyfta rullstolen dom få centimeter det är i nivåskillnad mellan altanen och marken så jag ringde kommunens arbetsterapeut och pratade med dom så dom kommer att kontakta mig så snart dom kan komma och göra ett hembesök för att se vad som kan tänkas behöva fixas till i lägenheten.
Ska ju på möte med AF om utredningen av min arbetsförmåga idag kl.15.00 så då får man ju höra vad dom kommit fram till samt vad dom skulle rekommendera som jobb.
Ska i morgon ringa Norrlandskliniken och dels förnya recept men även prata om intyg för färdtjänst och parkeringstillstånd samt sjukbidragsansökan.

Men nu ska jag försöka få i mig lite mat samt se om jag fått något roligt i brevlådan.