Inte kompis med mig själv nu

posted in: Inlägg | 0

Börjar bli rätt less på hur min kropp beter sig för tillfället, har ont över allt utan att jag ens gjort något annat än att gått inomhus knappt.
Visst jag var och handlade i torsdags och var ut idag och kompletterade lite samt körde en skrivare till lillebror men det borde inte ta så mycket på kroppen.
Har dels en muskel i vänster överarm som bråkar samt att lårmuskeln på framsidan på vänsterbenet ibland känns som en träbit och dessutom gör det rätt så ont fast det enda jag kan göra för att slippa lite av värken är att smörja in musklerna med ormsalvan men det funkar inte så länge heller.
Hur som helst så ska jag ringa både kommunens arbetsterapeut samt även vårdcentralen och försöka få en tid hos läkaren då det inte verkar vilja släppa trots vila och användande av rullstol.
Jag behöver ju få hjälp med lite anpassning hemma så lika bra att sätta igång hela karusellen, sen på eftermiddan ska jag på möte på AF då jag får veta vad dom kommit fram till vad gäller min arbetsförmåga, var ju på utredningsplatsen varje dag jag skulle även om kroppen protesterade och det såg han ju att den gjorde bara av att bedömma resultatet av uppgifterna jag fick göra där.
Men det blir kul att få höra vad dom säger då jag kommer att söka helt sjukbidrag igen med denna utredning i grunden samt läkarens utlåtande, då får ju FK svar på ”Hur mycket jag kan jobba” och inte få veta hur sjuk jag är som dom ju säger i reklamen.

Men nu ska jag fixa mig något ätbart samt kanske en kaffe efter det, sen blir det en lugn kväll framför tv:n.