Meny Stäng

Dags för kontroll av kroppen igen

Har som en del av er som läser mina inlägg här vet haft problem med att jag blivit anfådd så fort jag gått lite och jag nämde det för sköterskan när jag var dit på kontroll sist.
Nu har jag fått en akuttid på Norrlandskliniken hos min läkare för att kolla upp hjärtat då blodtrycket trots medicinering är väl högt.
Har dock kommit på en grej när det gäller min anfåddhet och det är att när jag går blir jag anfådd men när jag använder rullstolen så känner jag knappt av att jag ansträngt mig trots att jag rullat i en uppförsbacke.
Men nu är det som sagt dags för en rejäl koll med EKG på Norrlandskliniken och behövs det blir det lassa direkt men ser det hyfsat ut med mitt EKG så blir det förmodligen en remiss och ett arbets-EKG så snart som möjligt.
Hoppas ju att allt är OK och att jag kan jobba sista hemmamatchen på söndag men skulle jag måsta ställa in det så blir det så,har dock ordnat så jag har en som tar hand om matchsekreterarsysslan på söndag vare sig jag kommer eller inte, kan jag jobba så sitter jag som speaker och kan jag inte så får dom fixa någon annan, för som dom sa så är min hälsa viktigare än en fotbollsmatch.

Och dessutom är det ju bättre att kolla upp en gång för mycket än en gång för lite.