Meny Stäng

Kan kallas välplanerat

Nu har jag ju varit slö med att skriva här igen.
Men så har jag haft lite mycket med livet i övrigt sista tiden med både fotbollen och med läkaren, slapp ju i alla fall hamna på lassa då både proverna och EKG:t såg bra ut.
Däremot så blev det ju match i söndags då jag fick sköta speakersysslan på sista hemmamatchen vilket ju gick galant enligt dom på kansliet, matchvärden var väldigt nöjd med att jag meddelade att dom fanns på plats och hade aktiviteter för barn/ungdomar.
Sen på måndagen blev det ju som vanligt att köra handdukarna på tvätten men fick även med mig en matchtröja med spelarnas autografer till Berendsen som håller oss med handdukar i samband med våra hemmamatcher.
Dessutom var jag och gjorde lite inköp till kansliet av papper till torky och toapapper och lite annat  innan det blev att hjälp Umeå Basket med att lokalisera allt till LED-skärmarna så dom kunde ta in dom till baskethallen vilket dom lyckades rätt bra med tydligen, jag for hem från kansliet vid 14.30 och kollade vid 17.00 på webbkameran på Gammlia och allt var borta så dom gjorde ett bra jobb killarna.
Var ju tur vi inte har fler matcher i år eftersom snön kom igår kväll och nu har jag ungefär 5 cm utanför bron men så har jag ju inte varit ut och skottat heller.
Blir nog inget skottande alls idag, möjligtvis att jag går ut och hämtar fram spaden och sopen från förrådet men inget mer förutom att kolla posten.