Meny Stäng

Orkar snart inte mer

Nu börjar jag på riktigt vara less på allt skit kroppen ställer till med.
Var förvisso på dubbla möten på torsdagen men gjorde ju knappt något mer än lyssnade och pratade lite samt drack lite kaffe.
Men igår mådde jag skit i kroppen och var precis man orkade sig iväg och handla, var ju tur kompisen ställde upp och följde med så man kunde ta rullstolen för annars hade jag inte orkat handla allt jag tänkt.
Blev att ta en extra tradolan när man kom hem och sen bara sitta och se på tv mest, orkade knappt sitta vid datorn ens utan kollade mest bara igenom mejlen samt facebook och så, sen blev det sängen vid 22.30 ca och sov som en stock och vaknade vid 5.30 och gick på toa sen sov jag till 12.30, kan lova att det behövdes, är fortfarande helt slut och orkeslös i kroppen men har orkat med frukost och mediciner i alla fall.

Fick telefon från sjukgymnasten på AF igår, hon hade missat att det blev för kort tid att skicka kallelsen till möte på tisdag via post så hon bokade in tiden med handläggaren och ringde mig direkt istället, så på tisdag får jag ju höra vad dom kommit fram till vad gäller min arbetsförmåga, ska verkligen trycka på att FK numera skiter i hur sjuk folk är, dom är bara intresserade av att veta hur mycket man kan jobba och som läget är idag klarar jag inte ens 3 timmar.

Men nu ska jag fortsätta vilandet och sen se om man orkar göra nånting alls eller om man får fortsätta vara hemma, skulle behövt iväg ut en tvärsväng men vill inte kroppen så far jag inte ut heller.