Meny Stäng

Slut för ingenting

Nu börjar jag bli rätt less på att min kropp ska protestera så fort jag gör något utan att använda rullstolen.
Var på kansliet igår och visade en samarbetspartner till UIK vart dom kunde ställa upp sina grejer på arenan utifrån väder och så samt hur många ställen dom kunde sprida ut sig på.
Blev ju en del gående då och även så blev det en sväng på stan utan rullen och idag har jag så pass mycket värk i kroppen att jag knappt orkat mig ur sängen på förmiddan, var bara upp och käkade frukost och tog medicinerna innan det blev sängen igen.
Dock fick jag ju oväntat besök på eftermiddan, väntade ju att en kompis skulle komma förbi men det blev 2 som kom nästan samtidigt, ena kom förbi med ett par spel han lånat och då jag ändå höll på fixa kaffe stannade han en stund och när han flyttade bilen till parkeringen och gick in kom den andra kompisen så det blev ju en del surrande vilket var kul som omväxling.
Dock hade jag ju tänkt mig iväg och storhandla idag men får skjuta på det då inte kroppen vill som jag vill, har ju dessutom dubbla möten i morgon eftermiddag/kväll så jag sparar krafterna till det och får fixa handlingen närmare helgen istället.