Meny Stäng

Länge sen sist nu

Vet att jag flera gånger skrivit att jag ska skriva här oftare.
Dock har det ju inte blivit så, men med tanke på mitt mående och vad jag har haft att göra för övrigt så har inte orken att skriva här funnits riktigt.

Hur som så har jag börjat få mer problem med blodsockret sen sist, var och lämnade ett långtidssocker innan jul och fick veta att det ökat rejält så igår blev det att lämna en massa prover inför läkarbesöket nästa onsdag, hoppas ju att jag fått ner det lite igen i och med att jag nu börjat ändra kosten och numera lagar den mesta maten själv, alltså även till lunchen på jobbet, är inne på andra veckan med medhavd matlåda men ska försöka bli ännu bättre på att laga mat och då göra rediga storkok.

Problemet är ju bara att man är lite feg att prova nya recept och sen att man inte riktigt har orken att stå och laga mat i flera timmar.
Det innebär ju att man måste ha hjälp för att kunna få till det som man vill och idag har jag ingen som kan hjälpa mig tyvärr.

Men nu ska jag återgå till jobbandet och försöka få lite fason på iläggsblad och annat.