Meny Stäng

Snö, snö, snö och knappt nån sömn

Så har man varit dålig att uppdatera här igen, men med tanke på hur mycket man haft att göra utöver att uppdatera här med andra hemsidor och jobbet så är det inte underligt.
Dessutom har ju vädret fladdrat fram och tillbaka, ena dagen plusgrader och sol och nästa minus 20 och sen helt plötsligt minus 8 och börjar toksnöa, trodde faktiskt vi skulle slippa snön i alla fall i dessa mängder, har ju kommit en par decimeter sen igår och än är det långt ifrån slut på snöandet.

Tycker nästan synd om GIF Sundsvall och Vaasa som ska spela träningsmatch här idag, dom har hållit på hela dagen och skottat och fixat så planen i alla fall är spelbar.

Sen har man hur mycket som helst som ska fixas inför söndag med, är ju final 1 i Futsal mellan Umeå IK FF och Falcao Futsal Club på söndag kväll kl. 19.00 så man måste vara på plats senast 16 för att hinna fixa allt som ska fixas inför den matchen, ska upp en massa reklam och grejer.

Dessutom har man ju några som fyller år närmaste veckan som ska firas på lördagen så sova får man göra när man flyttar in i ettan med jordvärme.