Meny Stäng

Slut på året

Så är det nyårsafton igen, den blir rätt vanlig för min del, förmodligen blir man bara hemma och slötittar på tv liksom alla andra dagar på året.
Kanske att man orkar släpa sig iväg ner på stan vid 12-slaget och se fyrverkerierna men förmodligen ids man inte göra det heller.

Hur som så har det ändå varit en riktigt bra jul, fick exakt vad jag ville i julklapp och dessutom fick jag ju fler julklappar än jag räknat med.

Men eftermiddagen kommer att spenderas på kansliet för att försöka få lite ordning på alla datakablar och dosor som ligger i skåpet då det är som ett ormbo där inne och vi måste bestämma vad som skall vara kvar och vad som skall lämnas när vi måste lämna huset och flytta kansliet till ny adress och enklast att fixa det är när ingen är där och jobbar då man kan koppla ur kablar utan att nån blir sur.

Men nu ska jag göra mig klar att fara iväg efter jag fått i mig lite ätbart.