Meny Stäng

Klev upp för tidigt

Har nu varit slö på skriva här igen men så har inte vare sig skallen eller kroppen riktigt velat som jag sista dagarna.
har ju utredningen av arbetsförmågan och trots att jag dels använder rullstolen hela dagarna och dels kör korta pass på 15 minuter med 10 minuter vila så mår jag skit i kroppen och är trött.
Blev att ta en 20 minuters tupplur i tisdags för att orka med, sen igår var det ju min vilodag men tyvärr hade jag lite för mycket att göra då det var match för Umeå IK FF vilket innebar att jag fick kliva upp tidigt och åka och hämta varorna samt handdukarna och köra dom till kansliet, sen fick jag åka hem och vila ett par timmar innan det var dags att åka tillbaka och förbereda för matchen.

Idag skulle jag ha varit till Diabetessköterskan kl.9.00 men på vägen dit ringde hon och ombokade tiden då den som bokade in tiden missat att boka provtagning så då var det ju helt meningslöst att åka dit då vi inte kunde göra det som skulle göras. Det blev att jag åkte och hämtade handdukarna och for med dom på tvätten istället, men nu är det bara att ta det lugnt en stund till innan man ger sig iväg till bussen och åker ner på utredningsplatsen.